Jordgubbstårta
Ingredienser: Vaniljkräm kåkå (Vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabilisk fett (kokos) , modifierad stärkelse E1442, konserveringsmedel E202, salt, vaniljarom (arom, vaniljextrakt, naturlig arom), färgämne E160a, E101.), GRÄDDE, socker, sylt (socker, hallon (30 %), vatten, hallon koncentrat (1%), förtjockningsmedel (E440, E401), surhetsreglerande medel (E330, E331, E333), konserveringsmedel E202, arom), VETEMJÖL, ÄGG, kakaomassa, MANDEL, vatten, jordgubbar, druvsocker, fuktighetsbevarande medel (sorbitol), invertsockersirap, kakaosmör, majsstärkelse, SMÖROLJA, emulgeringsmedel SOJALECITIN, emulgeringsmedel (E471), bakpulver E450, bakpulver E500, emulgeringsmedel (E475), färgämne (E160a), konserveringsmedel (E202), mjölbehandlingsmedel amylas & askorbinsyra, surhetsreglerande medel (E330), vaniljextrakt.